Czy wiesz, że...

... nasze geny wpływają na to, co lubimy, a czego nie lubimy jeść? Wyniki badań naukowców z Kings College w Londynie, którzy porównali kulinarne upodobania 3 tysięcy par bliźniaczek w wieku od 18 do 79 lat, sugerują, że gust może być kwestią genów w 41-48%. Najsilniejszy związek z genami wydaj się mieć skłonność do używania czosnku oraz picia kawy. Źródło: PAP 

Projekt "Moja pierwsza książka"

Inspirujący przykład jak prosty pomysł, trochę biurowej makulatury i chętne ręce pomogły 70 000 dzieci.

Dodaj komentarz


Kod antysapmowy
Odśwież

Złota myśl

Umiejętność określa to, co jesteś w stanie zrobić. Motywacja determinuje to, co robisz. Podejście determinuje, jak dobrze to robisz.

— Lou Holtz
 

Reklama

Facebook

Reklama